Klart NFH-nederlag i Viborg

Mandag aftens opgør i Primo Tours Ligaen på udebane mod topholdet Viborg blev desværre lige så svær for NFH-pigerne som frygtet.
 
De gul-blå var ikke i stand til at sætte en kæp i Viborgs sejrshjul, der snurrer lystigt derudaf i øjeblikket, og Viborg vandt en klar sejr på 31-23 efter 16-11 ved pausen.
 
Kampen fik en skidt indledning for NFH, da Mette Gravholt blev ramt af et skud fra “Mulle” efter, at Gravholt var blevet skubbet ud af balance inde på stregen.
Gravholt måtte efterfølgende en tur ud på bænken for at sunde sig.
 
NFH var ellers udmærket med i begyndelsen af kampen og var blandt andet foran med 5-6 efter de første 10 minutter. Men så holdt pigerne næsten syv minutters scoringspause, og i mellemtiden bragte Viborg sig foran med 10-6. Det kom NFH sig aldrig over, og i resten af opgøret var afstanden ikke under fire mål.
 
Via 16-11 ved pausen blev det i anden halvleg 20-13 og 24-17, inden det hele altså sluttede 31-23 til Viborg.
 
Topscorere for NFH blev Kristina “Mulle” Kristiansen med seks mål, mens Johanna Westberg og Lærke Nolsøe scorede fem gange hver.
 
NFH bevarer trods nederlaget femtepladsen i ligaen. Det kan dog ændre sig i løbet af de kommende dage, da aftenens opgør var det første i niende spillerunde.
 
Næste opgave for NFH er på lørdag, hvor holdet skal til Italien og spille EHF Cup. Næste – og sidste – opgør i Primo Tours Ligaen inden jul er på næste onsdag, 16. november, hvor SK Aarhus kommer på besøg i Scandlines Arena klokken 19.30.
 
Derefter venter returopgøret i Scandlines Arena mod italienske Indeco Conversano i den følgende weekend, inden den står på EM-slutrunde for landshold og julepause for NFH’s Ligahold.

Nykøbing Falster Håndboldklub Nørre Boulevard 4A-B, 4800 Nykøbing Falster
Cookie- og privatlivspolitik

KlubModul Bambusa Kvindeligaen