Klart NFH-nederlag til Team Esbjerg

De regerende danske mestre viste sig desværre at være for stor en mundfuld for NFH-pigerne, da de lørdag eftermiddag blev besejret af Team Esbjerg med 29-35 hjemme i Scandlines Arena efter 15-18 ved pausen.

NFH’erne mødte en fysisk stærk modstander, som kynisk straffede det med scoring de fleste gange, når NFH mistede bolden.

Kampen begyndte ellers fint for de gulblusede, der for første gang var på landsdækkende tv, idet TV2 viste kampen direkte på deres hovedkanal.

NFH første både 1-0, 2-1 og 3-2, men så scorede vestjyderne fem gange i træk til stillingen 3-7, og det forspring formåede NFH aldrig at hente.

Esbjerg var utroligt effektive og scorede på næsten alle deres chancer før pausen, og det var ikke let at være hverken Ditte Vind eller Mette Iversen Sahlholdt i målet.

NFH kunne ellers gå til pausen med en vis portion optimisme, idet holdet mod slutningen af første halvleg fik reduceret fra 12-18 til 15-18. Men det lykkedes aldrig at komme tættere på end tre måls afstand i anden halvleg, og så endte det hele altså med et nederlag på 29-35 for øjnene af 969 tilskuere.

Topscorer for NFH blev for tredje kamp i træk Nathalie Hagman med otte mål, mens Mulle scorede gem gange. NFH holder nu halvanden uges pause på grund af landsholdssamling, og næste kamp er først den 12. oktober ude mod Skanderborg.

WOMAN OF THE MATCH:

Efter kampen imellem NFH og Team Esbjerg i Primotours Ligaen idag, kårede Lars Vestergaard og Kim Hansen fra Jyske Bank dagens Woman Of The Match.

Valgt faldt naturligt på NFH’s #4 – Nathalie Hagman som stod for 8 Scoringer i kampen og fik en MEP på 3,97 i statistiken.

_dsc1126

 

Nykøbing Falster Håndboldklub Nørre Boulevard 4A-B, 4800 Nykøbing Falster
Cookie- og privatlivspolitik

KlubModul Bambusa Kvindeligaen