Klart nederlag til NFH i Ikast

Det lykkedes desværre ikke for NFH at få points med hjem fra den vanskelige udekamp i HTH Ligaen mod vicemestrene fra Herning-Ikast Håndbold. Midtjyderne vandt med 26-19 efter 14-8 ved pausen.

Og som cifrene antyder, så var det især i offensiven, at NFH’erne havde det svært – ikke mindst i første halvleg.
En kombination af for mange brændte chancer, inklusive et par straffekast, og gode præstationer af HIHs målvogtere Jessica Ryde og senere også Sabine Englert var med til at holde NFHs score nede under 20 i opgøret.

Det begyndte ellers udmærket for NFH, som var med til stillingen 4-4 knapt midtvejs i første halvleg. Så lykkedes det Herning-Ikast at slå et lille hul til 7-4, og det blev frem mod pausen fordoblet til 14-8. Herning-Ikast kom også foran med 16-8 i starten af anden halvleg efter en lang scoringspause af NFH, som ellers kun var bagud med 10-8. Så skulle man tro, at kampen var afgjort, men et stærkt indhop af Natasja Clausen i NFH-målet kombineret med blandt andet et godt 5:1-forsvar og gode gennembrud af Angelica Wallén i offensiven var medvirkende til, at NFH fik kæmpet sig noget tilbage og fik mindsket hjemmeholdets forspring til tre mål, 21-18. Men til sidst strammede Herning-Ikast grebet, og så sluttede det hele 26-19.

Resultatet sender HIH op på andenpladsen i HTH Ligaen, mens NFH fortsat er nummer ni.

Topscorere for NFH blev Dione Housheer med otte mål og Angelica Wallén med fire. Opgøret bød i øvrigt også på comeback til Sofie Olsen, som fik en kort periode på banen.

Næste kamp for NFH er på mandag, 14. oktober, hvor Silkeborg-Voel kommer på besøg i LÅNLET Arena.

Nykøbing Falster Håndboldklub Nørre Boulevard 4A-B, 4800 Nykøbing Falster
Cookie- og privatlivspolitik

KlubModul Bambusa Kvindeligaen