Klart nederlag til NFH i Tyskland

NFH tabte stort i den første EHF Cup-semifinale på udebane mod det tyske tophold Bietigheim. 38-27 vandt tyskerne efter 19-13 ved pausen.

NFH fik ellers en god start på kampen, som var helt lige efter de første 10 minutters tid. Men langsomt fik Bietigheim overtaget.

Med masser af fysik og tempo i spillet fik hjemmeholdet splittet NFH-forsvaret igen og igen, og det gjorde arbejdsbetingelserne svære for målvogterne Mette Iversen Sahlholdt og Ditte Vind. Samtidig begyndte tyskernes målvogter at få fat i flere af de blåklædte NFH’eres afslutninger, og via 9-7 og 14-8 blev det 19-13 ved pausen.

Anden halvleg fortsatte i samme spor. Bietigheim blev båret frem af et stort og engageret hjemmepublikum, og de cirka 45 NFH-tilhængere, som havde taget turen med De Grønne Busser til arenaen i Ludwigsburg lidt nord for Stuttgart, måtte kæmpe hårdt for at blive hørt.

Anden halvleg var i en periode ved at blive en rigtig grim oplevelse for NFH. 19-13 blev til 26-16, og på et tidspunkt var NFH endda bagud med 15 mål.

Men i slutfasen fik pigerne pyntet lidt på det til slutresultatet 38-27.

Topscorere for NFH blev Mette Gravholt og Nathalie Hagman med seks mål hver.

NFH har altså brug for et mindre håndboldmirakel i returkampen på søndag i Arena Næstved, hvis finalebilletten skal til Falster.

Men man har før set vilde comebacks i Europa Cuppen, så intet er umuligt.

Så kom til Næstved på søndag og støt pigerne!

Billetter til returopgøret hvor der er brug for maksimal opbakning finder du her:
http://www.ticketmaster.dk/event/ehf-cup-semifinale-nykobing-falster-handbold-vs-bietigheim-billetter/427159

900300_2

Nykøbing Falster Håndboldklub Nørre Boulevard 4A-B, 4800 Nykøbing Falster
Cookie- og privatlivspolitik

KlubModul Bambusa Kvindeligaen