Kan vi slå topholdet igen?

Der venter NFH-pigerne endnu en vanskelig opgave, når de onsdag aften for anden kamp i træk står overfor et af Bambusa Kvindeligaens tophold.

Denne gang er det de dobbelte forsvarende mestre fra Team Esbjerg, der er modstanderen i den tilskuerløse kamp hjemme i LÅNLET Arena.

Team Esbjerg, der sammen med vores forrige modstander Viborg HK og den kommende modstander Odense er stukket af i toppen af tabellen, har dog ikke de bedste minder fra LÅNLET Arena i denne sæson.

Som de fleste sikkert husker var det nemlig her, at NFH vandt kvartfinalen i pokalturneringen Santander Cup i starten af september med 28-24. At Team Esbjerg så tog revanche få dage senere, da de to hold mødtes igen i ligaen, er en anden snak.

NFH’erne har altså bevist overfor sig selv, at det kan lade sig gøre at besejre førerholdet i egen hule, og det må give de gulblusede et mentalt rygstød inden opgøret, der fløjtes i gang klokken 19.30.

Og der er næppe tvivl om, at NFH’erne skal levere en toppræstation, hvis det endnu engang skal lykkes at sende esbjergenserne hjem fra Nykøbing med et nederlag.

Gæsterne har indtil videre blot sat fire points til i ligaen i denne sæson, og faktisk har de klaret sig bedst på udebane, hvor de foreløbig er ubesejrede og blot har spillet en enkelt af otte kampe uafgjort – mod Holstebro for 14 dage siden.

Team Esbjerg er inde i en travl periode med kampe både i Bambusa Kvindeligaen og Champions League, hvorimod NFH har haft en god uges tid til at forberede sig på aftenens modstander.

NFH har indtil videre haft svært mod topholdene i ligaen i denne sæson, men måske kommer vendepunktet i aften. Der er i hvert fald ingen tvivl om, at spillerne og trænerteamet tror på og vil kæmpe for sejren.

Kampen kan ikke ses i hallen, men i stedet følges direkte på livestream på Facebook samt i Radio Sydhavsøerne.

OP AT STÅ FOR NFH!

Nykøbing Falster Håndboldklub Nørre Boulevard 4A-B, 4800 Nykøbing Falster
Cookie- og privatlivspolitik

KlubModul Bambusa Kvindeligaen