Kampen om femtepladsen

Der er lagt op til en tæt, intens og givetvis også tempofyldt kamp, når NFH-pigerne i aften klokken 19 tørner sammen med Silkeborg-Voel på udebane i Bambusa Kvindeligaen.

De to hold har tidligere spillet meget tætte kampe mod hinanden – eksempelvis blev sidste sæsons møde i LÅNLET Arena i Nykøbing afgjort med et sejrsmål til NFH i allersidste sekund. Og hvis man kigger på den aktuelle stilling i ligaen, indikerer den også, at det kan gå hen og blive meget tæt i aften.

Silkeborg-Voel er p.t. et mulehår foran NFH. Aftenens hjemmehold har 13 points på femtepladsen, mens NFH ligger lige efter med 12 points på sjettepladsen.

NFH kan altså med en sejr spille sig ind i top fem, men det er et formstærkt Silkeborg-Voel hold, der venter. Midtjyderne har således ikke tabt en ligakamp siden 22. september, hvor de tabte til Team Esbjerg med 34-31.

Siden er det blevet til sejre over Skanderborg, Ringkøbing, Horsens og Randers og uafgjort mod Aarhus United og Herning-Ikast.

Holdet har op til denne sæson fået tilgang af den tidligere landsholdsfløj Ann Grete Nørgaard, som stadig er en flittig målscorer, blandt andet på straffekast. 

AG, som hun også kaldes, ligger således aktuelt nummer tre på ligaens topscorerliste med 66 mål.

Til sammenligning har NFHs topscorer Elma Halilcevic scoret 47 gange indtil videre.

Og inde i målet gør den svenske profil Filippa Idéhn også sit til at holde Silkeborg-Voel godt til i sub-toppen. Efter 11 runder er hun noteret for en redningsprocent på 33,8, hvilket er syvendebedst af alle målvogtere i ligaen.

Det er altså en stor, men bestemt ikke uoverkommelig opgave, der venter NFH i årets sidste udekamp. Kampstart er som nævnt klokken 19.

KOM SÅ ALLE SAMMEN! VI SKAL OP AT STÅ FOR NFH!

Nykøbing Falster Håndboldklub Nørre Boulevard 4A-B, 4800 Nykøbing Falster
Cookie- og privatlivspolitik

KlubModul Bambusa Kvindeligaen