Jagter årets første sejr

Et nyt år er født, og i lighed med sidste år bliver NFH og København Håndbold de første ligaklubber, der skal kæmpe om points efter årsskiftet.

Og ligesom sidste år står duellen på københavnernes hjemmebane på Frederiksberg. Men på grund af coronarestriktionerne bliver det desværre uden tilskuere denne gang. I stedet må vi følge kampen på TV2 eller i Radio Sydhavsøerne.

En sejr til NFH vil sende de gulblusede et godt skridt tættere på fjerdepladsen i Bambusa Kvindeligaen, som i øjeblikket indehaves af netop København Håndbold med 18 points, mens NFH har 15.

Og NFHs sejrschancer må siges at være vokset lidt, efter at københavnerne tidligere på ugen solgte deres offensive omdrejningspunkt, den danske landsholdsprofil Mia Rej, til Odense med omgående virkning.

Dagens opgør bliver altså den første kamp, hvor København skal klare sig uden playmakeren, og det kan måske blive NFHs fordel, selvom begge hold nok lige skal finde ind i rytmen igen efter halvanden måneds kamppause på grund af EM-slutrunden.

Lad os håbe, at NFH slipper bedst fra det og snupper de første points i 2021.

Godt nytår og god kamp! Der fløjtes op klokken 16.10.

Nykøbing Falster Håndboldklub Nørre Boulevard 4A-B, 4800 Nykøbing Falster
Cookie- og privatlivspolitik

KlubModul Bambusa Kvindeligaen