Jagten på succes i Europa begynder i Danmark

Det er en lidt atypisk måde, NFH lægger ud på i denne sæsons udgave af den europæiske EHF Cup. Modstanderen i sidste kvalifikationsrunde før gruppespillet, og for os første runde overhovedet i år, er nemlig dansk og særdeles velkendt.

Midtjyske Herning-Ikast Håndbold, sidste sæsons DM-sølvvindere med Sarah Iversen i truppen, blev nemlig trukket op af bowlen og parret med NFH ved lodtrækningen for nogle uger siden.

Ikke den fedeste lodtrækning for nogen af klubberne, hvis man gerne vil ud at prøve kræfter med klubber fra andre lande og måle sig med hold, man normalt ikke spiller imod.

Omvendt undgik vi en økonomisk dyr rejse til eksempelvis Rusland. Og vi kan stadig nå gruppespillet. Vi skal “bare” slå HIH samlet over to kampe, og første akt spilles i eftermiddag klokken 15 i Arena Næstved.

Gæsterne er et hold, NFH ofte har det vanskeligt imod, og vores seneste ligamøde i Ikast endte med et nederlag på 26-19. Men det er godt en måned siden, og meget er sket siden da – ikke mindst i NFH, hvor mange af de spillere, der har siddet udenfor af forskellige årsager, nu er ved at være tilbage.

Det giver dels en bredere trup at disponere over for cheftræner Jakob Larsen og dels et håb om, at vi kan levere et bedre resultat denne gang. Dertil kommer, at de to holds aktuelle formkurver går hver sin vej.

NFH er på vej opad med tre sejre i træk, mens HIH omvendt har tabt deres seneste tre kampe i ligaen.
Sejre avler som bekendt selvtillid, og på det punkt var midtugens gysersejr over Aarhus United et rigtigt selvtillidsboost for NFH-pigerne, så selvom HIH uden tvivl bliver en hård nød at knække, så lever drømmen om europæisk gruppespil efter nytår i bedste velgående.
Og i NFH har vi jo tradition for at kvalificere os til gruppespillene i de europæiske turneringer. Den tradition må gerne fortsætte.

DANMARKS BEDSTE PUBLIKUM – OGSÅ I NÆSTVED! GIV DEN NU MAKS. GAS OG STØT PIGERNE HELE VEJEN.
OP AT STÅ FOR NFH!

Nykøbing Falster Håndboldklub Nørre Boulevard 4A-B, 4800 Nykøbing Falster
Cookie- og privatlivspolitik

KlubModul Bambusa Kvindeligaen