Ingen Super Cup Pokal til NFH

Det lykkedes desværre ikke for NFH at tage pokalen med hjem til Falster, da sidste sæsons mestre og pokalvindere på både herre- og damesiden tirsdag aften mødtes for at kæmpe om årets Super Cup i en bagende sommervarm Arena Næstved.

På herresiden vandt Aalborg en relativt sikker sejr på 30-25 over GOG efter 15-11 ved pausen, og bagefter sørgede Team Esbjergs forsvarende danmarksmestre for, at kvindernes pokal også endte i Jylland, da NFHs forsvarende pokalmestre blev besejret med hele 33-22 efter 15-9 ved pausen.

NFH fulgte ellers godt med i kampens første 17 minutter, hvor det var meget lige, men i sidste halvdel af første halvleg trak vestjyderne langsomt fra.

NFH er plaget af skader hos flere spillere i øjeblikket, og Johanna Westberg er heller ikke spilleklar endnu ovenpå fødslen af sønnen Elliot først på sommeren.

Det gav blandt andet plads til unge Karoline Tambour, som kommer fra vores egne ungdomsrækker, og så en overraskelse i form af den 31-årige grønlandske landsholdsspiller Lykke Frank Hansen, som NFH har tilknyttet på en amatøraftale indtil videre.
Og venstrebacken gjorde det ganske udmærket i sin NFH-debut, hvor hun nåede at score to gange i kampens slutning.

De mange skader er dog ikke hele forklaringen på, at esbjergenserne løb fra NFH i kampens sidste tre 43 minutter. De gulblusede brændte også flere chancer og lavede en del fejl i angrebsspillet, som blev straffet af modstanderne.

Der er altså stadig noget at arbejde med for cheftræner Jakob Larsen og spillerne frem mod ligapremieren mod København Håndbold på fredag klokken 20 i LånLet Arena i Nykøbing.

NFH og København mødtes også i en underholdende træningskamp i Stege for et par uger siden. Et meget lige opgør, som københavnerne vandt knebent.

Og de to hold skal mødes endnu engang inden julepausen, idet de blev parret med hinanden, da der efter Super Cup-finalen blev trukket lod til kvartfinalerne i pokalturneringen Santander Cup.
NFH har også hjemmebane i det opgør.

Nykøbing Falster Håndboldklub Nørre Boulevard 4A-B, 4800 Nykøbing Falster
Cookie- og privatlivspolitik

KlubModul Bambusa Kvindeligaen