Ingen revanche i Horsens

Det lykkedes ikke for NFH-pigerne at få revanche for efterårets hjemmebanenederlag mod Horsens.

Onsdagens returopgør i Bambusa Kvindeligaen i Forum Horsens endte med en sejr til hjemmeholdet på 29-26 efter 13-13 ved pausen.

NFH fik ellers en fremragende start på kampen, hvor især angrebsspillet flød godt og effektivten i afslutningerne var høj, og i den modsatte ende bød Cecilie Greve ind med flere redninger.

2-2 blev til 3-7 til NFH, og efter 14 minutters spil gjorde Charlotte Mikkelsen det til 6-11.

Men derfra gik angrebsspillet langsomt mere og mere i stå.
Chana Masson i Horsens-målet fik fat i et par NFH-afslutninger, og spillet blev mindre direkte fra NFH’erne, og i de sidste 16 minutter af halvlegen scorede NFH blot to gange.

Det gav hjemmeholdet mulighed for stille og roligt at æde mere og mere af NFHs forspring, og ved pausen var stillingen som nævnt uafgjort 13-13.

Anden halvleg begyndte egentlig udmærket for NFH. De første angreb blev omsat til scoringer, men så fulgte et par tekniske fejl og brændte chancer.
Og Horsens, som havde fået bedre fat i angrebsspillet og havde fået moral efter at have hentet NFHs føring før pausen, begyndte at lugte points.

16-16 blev til 20-17, og selvom Horsens aldrig kom foran med mere end tre mål, lykkedes det ikke NFH at kæmpe sig tættere på end et måls afstand.

Nederlaget ændrer ikke på stillingen, hvor NFH fortsat er nummer fem.

Topscorere i dagens kamp blev Charlotte Mikkelsen med syv mål og Nikita van der Vliet med fem.

Nykøbing Falster Håndboldklub Nørre Boulevard 4A-B, 4800 Nykøbing Falster
Cookie- og privatlivspolitik

KlubModul Bambusa Kvindeligaen