Hæderligt nederlag i sidste grundspilskamp

Det lykkedes ikke for NFH-pigerne at skabe overraskelsen, da holdet onsdag aften var på besøg hos Team Esbjerg i en betydningsløs i sidste runde af grundspillet i Bambusa Kvindeligaen.

Vestjyderne vandt med 32-27 efter 18-15 ved pausen, men kampen var helt lige indtil de sidste par minutter af første halvleg.

Begge hold sparede en del af de etablerede kræfter, og hos NFH sad blandt andre Sofie Flader og Mia Svele over, mens Cecilie Greve fik begrænset spilletid i målet. Derudover sidder Celine Lundbye også fortsat udenfor med en skade.

Det gav plads til Annika Friedheim i målet og Amalie Wulff i startopstillingen, og så fik Liv Navne fra NFHs andethold i anden division, ligesom der også blev spilletid til Jo Lund Nielsen.

Og både Liv og Jo fik markeret sig godt foran de 2.140 tilskuere, heraf cirka 30 NFH-tilhængere, i Blue Water Dokken.

Liv scorede ikke færre end fire gange og blev dermed næstmest scorende NFH’er sammen med Elma Halilcevic, men også Jo fik scoret en enkelt gang.

Første halvleg var som nævnt meget lige, og der gik mere end 12 minutter, før NFH kom bagud for første gang. Det var ved stillingen 8-7.

De to hold fulgtes tæt ad,og det var først i det sidste halvandet minut, at Team Esbjerg trak lidt fra med to mål i træk fra 16-15 til 18-15.

Anden halvleg begyndte knapt så godt for NFH. 18-15 blev til 26-18 i løbet af godt 10 minutter, men så fik NFH’erne bedre fat i spillet i begge ender igen, og i de sidste knapt 20 minutter lykkedes det at reducere esbjergensernes føring til fem mål.

Topscorer for NFH blev Amalie Wulff, der spillede en god kamp i angrebet og nettede ikke færre end otte gange for øjnene af landstræner Jesper Jensen.

Dermed er NFH klar til at tage hul på slutspillet, hvor modstanderne bliver Odense, Viborg og København. Første kamp bliver hjemme mod Viborg.

Nykøbing Falster Håndboldklub Nørre Boulevard 4A-B, 4800 Nykøbing Falster
Cookie- og privatlivspolitik

KlubModul Bambusa Kvindeligaen