Gyserafslutning og sejr i Horsens

Ved pausen var alt, som det skulle være. NFH var komfortabelt foran med 9-15 og tilsyneladende på vej mod en sikker sejr i udekampen onsdag aften mod Horsens i Bambusa Kvindeligaen.

Men efter pausen gik der grus i angrebsmaskineriet, og hjemmeholdet åd sig mere og mere ind på NFH. Efter næsten 26 minutters spil af anden halvleg havde NFH blot scoret fem gange efter pausen, og så udlignede hjemmeholdets Emily Baunsgaard til 20-20 – gyserafslutning!

Det blev heldigvis også Horsens’ sidste scoring, og på mål af først Lærke Nolsøe og siden Sofie Olsen lykkedes det NFH at ride stormen af til sidst og tage sejren og de to points med hjem med cifrene 20-22.

Første halvleg forløb ellers glimrende for NFH’erne. Horsens var med til 2-2, før NFH langsomt men sikkert begyndte at trække fra.
Det blev 4-8 og 5-12 til NFH i en periode, hvor målvogter Louise Egestorp blev noteret for adskillige redninger, og ved pausen var føringen altså på seks mål, 9-15.

Netop Louise Egestorp blev sammen med sin målvogterkollega i den modsatte ende kampens vel nok største profiler.
Louise blev således noteret for en redningsprocent på hele 47, mens Frederikke Rasmussen i Horsens-målet stod med 40 procent i redninger.

Topscorere for NFH blev Lærke Nolsøe med seks og Dione Housheer med fem mål.

Med sejren avancerer NFH to pladser og ligger nu nummer seks i Bambusa Kvindeligaen.

NFHs næste kamp er på tirsdag, 27. oktober, hvor det gælder en plads i Final 4, når vi på udebane møder Silkeborg/Voel i kvartfinalen i landspokalturneringen Santander Cup.
Næste ligakamp er næste lørdag, 31. oktober, hvor Skanderborg kommer på besøg i LÅNLET Arena.

Nykøbing Falster Håndboldklub Nørre Boulevard 4A-B, 4800 Nykøbing Falster
Cookie- og privatlivspolitik

KlubModul Bambusa Kvindeligaen