Første udesejr til NFH

Sådan! NFH er tilbage på sejrssporet, og Mulle er tilbage med masser af mål og spilleglæde.

Onsdag aften hentede de i dagens anledning blåblusede NFH-piger sæsonens første udebanesejr, da HC Odense blev besejret med 29-31 efter 15-17 ved pausen i Odense.

NFH kom foran 0-1, men derefter kom Odense på 5-2, og det tog lidt tid, før NFH’erne fik kæmpet sig tilbage og udlignet til 7-7. Odense kom på 9-7, men i sidste halvdel af første halvleg fik NFH for alvor fat, og der kom mere tempo i angrebsspillet, og ved pausen var NFH altså foran med 15-17 – blandt andet takket være seks mål af Mulle.

NFH kom godt fra start i anden halvleg. Det blev både 15-20 og 16-23, men hen mod slutningen var det lige ved at blive lidt for spændende, da Odense langsomt fik kæmpet sig tættere og tættere på.

Det blev både 25-28 og 28-29, men heldigvis var vores piger skarpest i slurfasen, og et halvt minut før tid kunne de knapt 100 NFH-tilhængere rejse sig og synge “Sejren er vor” ved stillingen 28-31, inden det hele altså sluttede 29-31.

To points mere til kontoen i en kamp, hvor Mulle blev topscorer med ni mål, mens Nanna Willumsen fejrede gensynet med sin gamle hjemmebane med at score syv gange.

Næste opgave for NFH er den 22. januar, hvor Randers kommer på besøg i Scandlines Arena.

Nykøbing Falster Håndboldklub Nørre Boulevard 4A-B, 4800 Nykøbing Falster
Cookie- og privatlivspolitik

KlubModul Bambusa Kvindeligaen