Første sæsonnederlag til NFH

NFH led lørdag eftermiddag det første nederlag til et dansk hold i en betydende kamp i denne sæson. Den svære udekamp i HTH Go Ligaen mod FC Midtjylland blev desværre tabt med 26-22 efter en føring til NFH på 14-15 ved pausen.

NFH fik ellers som antydet en fantastisk start på kampen, hvor forsvaret stod fint og alle afslutninger gik i mål. Samtidig blev scoringerne fordelt fint på flere spillere, hvilket gjorde, at FCM ikke bare kunne stoppe NFH ved at lukke ned for en enkelt spiller, og de gulblusede førte både med 1-3, 2-5 og 4-8.
Men i stedet for at lukke ned, så lukkede FC Midtjyllands keeper Sabine Englert efter cirka et kvarter op for sin store pose med redninger, som indtil da havde været helt lukket. Og langsomt åd midtjyderne sig ind på NFH.

Efter en timeout gik FC Midtjylland fra 4-8 til 7-8, og efter 21 minutter var der kontakt ved stillingen 9-9.  NFH havde stadig svært ved at score på Englert, og pludselig var 4-8 forvandlet til 11-9. Pigerne fik dog kæmpet sig flot tilbage i slutningen af halvlegen og kunne gå til pause foran med 14-15.

Det skulle desværre vise sig at være sidste gang, at NFH var foran i kampen. FC Midtjylland havde fået fat i forsvaret, og angrebsmæssigt fik de også mere flow i det, og da NFH igen havde svært ved at få skudt rigtigt på Englert, kunne hjemmeholdet et stykke ind i anden halvleg bringe sig foran med 20-16. Sådan fortsatte kampbilledet mere eller mindre frem til sidste fløjt. NFH spillede sig flere gange frem til fine chancer, men desværre endte for mange af dem i Englerts parader, og så er det svært at hente en føring.

FCM kom foran med syv mål – 24-17 – inden NFH fik sat en prop i og kæmpede sig tilbage til 24-21, men rigtigt spændende nåede det ikke at blive til sidst, og NFH tabte altså med 26-22.

Topscorer for NFH blev Celine Lundbye Kristiansen med seks mål, mens “Mulle” scorede fire og Sarah Iversen, Ayaka Ikehara og Emelie Westberg hver tre gange.

Næste opgave for NFH er ligaopgøret hjemme i POWER Arena mod Silkeborg-Voel på fredag, den 22. september, klokken 19.30.

Nykøbing Falster Håndboldklub Nørre Boulevard 4A-B, 4800 Nykøbing Falster
Cookie- og privatlivspolitik

KlubModul Bambusa Kvindeligaen