Første europæiske nederlag til NFH

NFH-pigerne fik desværre ikke point med hjem fra den svære udekamp i EHF Cuppen mod Lada i den russiske by Togliatti. Holdet led det første nederlag i europæisk sammenhæng, da russerne vandt opgøret med 35-32 efter 17-17 ved pausen.

Som cifrene antyder, var NFH godt med til et pænt stykke inde i kampen. Efter et kvarter var stillingen således 8-10 til NFH og ved pausen altså 17-17.

I løbet af anden halvleg begyndte hjemmeholdet at trække lidt fra, og 20-20 blev til 26-23 til Lada. NFH kæmpede sig dog lidt tilbage til 27-26, men til sidst fik Lada igen skabt afstand, og via 32-30 og 35-31 sluttede det hele altså med et tre-måls nederlag på 35-32.

Topscorere for NFH blev Sarah Iversen med ikke færre end 11 mål og Nathalie Hagman med ni, mens Johanna Westberg scorede seks gange.

Da tyske TuS Metzingen samtidig vandt en storsejr over norske Glassverket, betyder det, at Metzingen, Lada og NFH ligger helt lige før sidste runde med seks points hver, mens Glassverket har udspillet deres rolle i gruppen med blot to points.
Der er med andre ord lagt op til et højspændt drama i Scandlines Arena, når NFH i næste weekend tager imod Metzingen. Kun de to bedste hold i puljen går videre til kvartfinalerne.

Inden da har NFH dog lige en kamp i Primo Tours Ligaen på onsdag, hvor Skanderborg kommer på besøg i Scandlines Arena.

Nykøbing Falster Håndboldklub Nørre Boulevard 4A-B, 4800 Nykøbing Falster
Cookie- og privatlivspolitik

KlubModul Bambusa Kvindeligaen