Flot start på det nye år

NFH fik en fantastisk start på 2018 med en flot sejr på 28-31 på udebane mod et af de andre tophold, Odense HC, for øjnene af knapt 2.400 tilskuere i en næsten fyldt Odense Idrætshal.

Hjemmeholdet var kun foran en enkelt gang i løbet af opgøret, ved stillingen 7-6, mod et meget opsat NFH-hold der virkede både fysisk og mentalt helt klar fra start til slut. Kampen var tæt i de første 20 minutter, men i første halvlegs slutning begyndte NFH’erne at trække fra. 9-9 blev til pausestillingen 10-13, ikke mindst i kraft af en flyvende japaner på højre fløj. Ayka Ikehara scorede således ikke færre end syv af NFHs 13 mål før pausen til stor jubel for de cirka 60 medrejsende NFH-tilhængere, der kampen igennem sørgede for masser af stemning og støtte til de regerende danske mestre: “Hvem ka’? Ayaka ka’!” lød det igen og igen, når hun scorede.

NFH kom også stormende ud efter pausen, og i løbet af fire minutter fik pigerne slået det afgørende hul med fire mål i træk til 10-17. Det blev også 13-21, og på det tidspunkt var det begyndt at ligne en regulær afklapsning af hjemmeholdet med de mange landsholdsspillere. Så vidt kom det dog ikke. Odense HC fik kæmpet sig en smule tilbage i sidste halvdel af anden halvleg, men tættere på end tre måls afstand kom de ikke.

Ayaka Ikehara blev topscorer for NFH med ni mål, mens en sprudlende Mulle scorede seks gange efterfulgt af altid godt fightende Sarah Iversen med fem og godt skydende Celine Lundbye Kristiansen med fire mål. Men generelt er der grund til at rose hele holdet for en flot præstation – vel nok en af sæsonens hidtil flotteste i HTH Go Ligaen.

Sejren sender NFH op på tredjepladsen i stillingen og betyder samtidig, at vi i tilfælde af pointlighed vil slutte foran Odense HC i grundspillet, da vi er bedst i de indbyrdes opgør.

Næste opgave for NFH-pigerne er på onsdag, 10. januar, klokken 18.30 hjemme i POWER Arena mod TTH Holstebro.

Har du husket at købe billet?

Nykøbing Falster Håndboldklub Nørre Boulevard 4A-B, 4800 Nykøbing Falster
Cookie- og privatlivspolitik

KlubModul Bambusa Kvindeligaen