Flot NFH-sejr foran rekordpublikum

NFH-pigerne bliver bare ved og ved med at vinde på hjemmebane – også selvom den for en enkelt aften var flyttet til Næstved.

29-27 blev det over et andet af topholdene, Team Tvis Holstebro, efter 16-12 ved pausen.

2.800 tilskuere i den nye Arena Næstved kunne se “Mulle” og resten af NFH’erne få en flyvende start på opgøret. 5-2 førte de gulblusede, og “Mulle” scorede NFHs tre første mål.

Men så fandt gæsterne fodfæste og fik kæmpet sig tilbage og endda foran med 5-6. Holdene fulgtes derefter ad til stillingen 10-9 til NFH. Så fik hjemmeholdet igen godt fat i forsvaret, som de generelt havde det i store dele af første halvleg.
Og da NFH ikke havde de store problemer med selv at score, blev føringen udbygget til14-10 og altså 16-12 ved pausen.

NFH startede også anden halvleg godt, men langsomt forsvandt der lidt tempo og skarphed ud af angrebsspillet, og stille og roligt åd Tvis af forspringet.
20-16 blev til 21-19, og ved 23-23 var der kontakt.

Men så steppede NFH’erne lige op, og med to mål i træk der igen skabt lidt afstand.

Det blev også 27-24 og 28-27, men NFH holdt hovedet koldt i slutfasen, hvor “Mulle” sluttede af med et elegant mål i sidste sekund.

Topscorer i dag blev Mette Gravholt med ni mål, men det skal også nævnes, at Barbara “Babi” Arenhart stod en fantastisk kamp – hendes hidtil bedste i NFH, og “Babi” var i høj grad med til at holde Tvis på afstand især i anden halvleg.

Sejren sender NFH helt op på tredjepladsen her, hvor turneringen nu holder pause på grund af VM. Næste kamp er 29. december ude mod København.

Nykøbing Falster Håndboldklub Nørre Boulevard 4A-B, 4800 Nykøbing Falster
Cookie- og privatlivspolitik

KlubModul Bambusa Kvindeligaen