Final 4 bliver uden NFH

Det lykkedes desværre ikke for NFH-pigerne at kvalificere sig Final 4-stævnet i landspokalturneringen Santander Cup igen i denne sæson.

Onsdagens kvartfinale på udebane mod Team Esbjerg endte med en sejr til hjemmeholdet på 33-23 efter 16-14 ved pausen.

Men selvom det endte med et stort nederlag, så var NFH længe meget bedre med i kampen, end slutcifrene antyder. Det var først i de sidste 20 minutter, at Team Esbjerg for alvor trak fra. 

Godt midtvejs i første halvleg var NFH kun bagud med et enkelt mål, 10-9.

Et par minutter senere havde hjemmeholdet øget føringen til 13-9, men de gulblusede viste god moral og slog straks tilbage med tre mål i træk til 13-12.

Ved pausen var Esbjerg som nævnt foran med 16-14, og den føring blev atter udvidet til fire mål, 18-14, i starten af anden halvleg. 

Men igen kæmpede NFH’erne sig tilbage til en et-måls føring til vestjyderne.

Det blev 18-17 og 19-18, men så begyndte trætheden at melde sig hos NFH’erne, og de sidste 20 minutter blev tabt med 14-5.

Topscorere for NFH blev Mulle og Amalie Wulff med fem mål hver, mens Johanna Westberg og Elma Halilcevic nettede fire gange hver.

Næste kamp er allerede i morgen aften, fredag, klokken 19.30, hvor Randers HK kommer på besøg i LÅNLET Arena til et vigtigt opgør i Bambusa Kvindeligaen.

Nykøbing Falster Håndboldklub Nørre Boulevard 4A-B, 4800 Nykøbing Falster
Cookie- og privatlivspolitik

KlubModul Bambusa Kvindeligaen