Fem-måls nederlag i Viborg

Det lykkedes desværre ikke for NFH at få points med hjem fra den vanskelige udekamp mod Viborg HK onsdag aften.

De forsvarende DM-sølvvindere vandt opgøret med 33-28 efter 19-11 ved pausen.

NFH fik ellers en god start på kampen og var fuldt ud med i de første 21 minutter, men de sidste ni minutter af første halvleg blev tabt med hele 9-1, og så blev uafgjort 10-10 vekslet til en pauseføring på 19-11 til Viborg.

Det var blandt andet flere tekniske fejl og en to-minutters udvisning til NFH, som gav Viborg en håndfuld kontrascoringer i den periode.

NFH forsøgte at kæmpe sig tilbage i anden halvleg, og det lykkedes faktisk at reducere Viborgs føring til tre mål, 24-21, med 16 minutter tilbage. Men så strammede hjemmeholdet grebet igen og scorede fire gange i træk til 28-21.

I sidste ende sluttede det altså med et nederlag på fem mål. Det betyder dog ikke noget for stillingen. NFH fastholder femtepladsen i Bambusa Kvindeligaen uanset de resterende resultater i ottende spillerunde.

Topscorere for NFH blev Johanna Westberg med syv mål, fulgt af Celine Lundbye med fem og Sofie Flader med fire scoringer.

Næste kamp for NFH er om en uge, 27. oktober, hvor topholdet og de forsvarende mestre fra Odense kommer på besøg i LÅNLET Arena.

Nykøbing Falster Håndboldklub Nørre Boulevard 4A-B, 4800 Nykøbing Falster
Cookie- og privatlivspolitik

KlubModul Bambusa Kvindeligaen