Fantastisk forsvar og flotte redninger sikrede sejren efter pausen

NFH fortsatte søndag aften stimen af sejre i Bambusa Kvindeligaen, da gæsterne fra Aarhus United måtte rejse hjem fra LÅNLET Arena med et nederlag på 27-22 efter aarhusiansk føring på 13-14 ved pausen.

Første halvleg var meget lige, og der skulle gå mere end tre minutter, før den første scoring faldt. Det var Sofie Flader, der bragte NFH foran med 1-0.

NFH fik i det hele taget en fin start på opgøret, og efter 10 minutter var de gulblusede foran med 6-3.

Men så begyndte det at køre lidt skævt i angrebsspillet med et par fejl og brændte chancer, og det udnyttede gæsterne til at bringe sig foran med 6-7.

NFH fik dog fat igen, og resten af halvlegen fulgtes de to hold tæt ad til pausestillingen 13-14.

NFH’erne benyttede pausen til at lave et par småjusteringer i forsvaret, og det vendte – sammen med endnu en superpræstation af Cecilie Greve i målet – kampen fuldstændig. 

I de første næsten 20 minutter af anden halvleg lykkedes det kun Aarhus United at score én gang – og det var i øvrigt på straffekast. 

Det momentum udnyttede NFH til at bringe sig foran med 24-15, og dermed var kampen reelt afgjort.

En yderst koncentreret og veltimet indsats af alle i forsvaret gav Cecilie Greve gode arbejdsbetingelser i målet, og det udnyttede hun perfekt til at tage sig fornemt af de skud, der nåede indenfor målrammen. 

Da Greve med cirka fem minutter tilbage af kampen overlod pladsen i målet til debutanten Annika Fridheim Petersen, var det med en redningsprocent på næsten 53!

Annika nåede i øvrigt også at få personlig andel i de godt 1.000 tilskueres hyldest, da hun blev noteret for en enkelt redning.

Samtlige spillere på holdkortet fik spilletid, og ikke færre end 11 ud af 14 markspillere kom på scoringstavlen. 

Topscorer for NFH blev Sofie Flader med fem mål fulgt af Mulle og Amalie Wulff, som scorede fire gange hver.

Sejren sender NFH op på femtepladsen igen, ét point foran Silkeborg-Voel, som endda har spillet en kamp mere end NFH. 

Næste opgør for NFH er sæsonens på papiret nok vanskeligste – på udebane mod det suveræne tophold fra Odense. Det er på onsdag klokken 20.00.

Nykøbing Falster Håndboldklub Nørre Boulevard 4A-B, 4800 Nykøbing Falster
Cookie- og privatlivspolitik

KlubModul Bambusa Kvindeligaen