Endnu en kamp med højt tempo i vente

Der venter efter alt at dømme endnu et opgør med masser af fart over feltet, når NFH-pigerne i aften løber på banen i LÅNLET Arena til sæsonens tredje kamp i Bambusa Kvindeligaen.
Dagens modstandere fra København Håndbold er nemlig kendt som et hold, der i lighed med Viborg, som vi mødte i mandags, godt kan lide at spille tempofyldt håndbold.
Det kan NFH’erne heldigvis også, men om vi ligefrem kan se frem til 69 mål igen i aften, er måske mere usikkert. Og selvom Viborg og København minder om hinanden hvad angår lysten til at spille hurtigt, så er der alligevel forskel på de to hold, påpeger NFH-cheftræner Jakob Larsen.

– København er knapt så fysisk stærke som Viborg, men de har nogle dygtige profiler i Mia Rej, Larissa Nusser og Maria Hjertner, som vi skal holde godt øje med.
– Jeg håber, at vi har lært noget af Viborg-kampen, ikke mindst forsvarsmæssigt, og kan drage fordel af de erfaringer i aften, siger Jakob Larsen.

For få uger siden spillede de to hold uafgjort i en træningskamp på samme bane, men det resultat skal man ikke lægge så meget i, mener Jakob Larsen.
– Det er to hold, der er meget lige, så det kommer an på, hvem der rammer dagen. Men det kan måske være en fordel i forhold til de nye spillere, vi har, som ikke har prøvet at spille i den danske liga før, at de allerede har prøvet at stå overfor Københavns profiler en gang.
– Det betyder meget, at man har prøvet at spille overfor de modstandere, man møder, før, siger cheftræneren.

DANMARKS BEDSTE PUBLIKUM! ER I KLAR TIL ENDNU EN KAMP OM ØSTDANMARK? ER I KLAR TIL AT STØTTE VORES NYE NFH-HOLD HELE VEJEN? SELVFØLGELIG ER I DET! LAV NOGET LARM FOR NFH!

Nykøbing Falster Håndboldklub Nørre Boulevard 4A-B, 4800 Nykøbing Falster
Cookie- og privatlivspolitik

KlubModul Bambusa Kvindeligaen