Endelig en ligakamp på hjemmebane!

Et halvt år, rundt regnet. Så lang tid er der gået, siden NFH sidst spillede en ligakamp på hjemmebane her i LÅNLET Arena.

Den pludselige corona-nedlukning i foråret endte med at blive til en tidlig sommerferie for NFH-pigerne og alle i de øvrige ligaklubber.

Men nu er vi her igen – stadig med coronarestriktioner og krav om færre tilskuere og større afstand – men vi spiller!

NFH fik en superstart på den nye sæson, da oprykkerne fra Vendsyssel Håndbold blev besejret overbevisende med 14 mål, 39-25, i sæsonpremieren på udebane i onsdags.
Nu gælder det så sæsonens første hjemmekamp i Bambusa Kvindeligaen i aften, hvor Viborg HK er modstanderen.

Og selvom det bliver med et decimeret publikum på lægterne, så er der ingen tvivl om, at det er en kamp, NFH-spillerne har set frem til længe. For en del af pigerne er der tale om hjemmebanedebut i den gule trøje, og mon ikke de glæder sig helt vildt til at vise os alle sammen, hvad de kan?

Viborg HK er et hold, vi ofte har det svært imod, og som har været med i toppen af dansk kvindehåndbold i mange år. Holdet fra domkirkebyen lagde ligesom NFH ud med en storsejr i sæsonpremieren, da Ajax København blev besejret med 29-19, og der er næppe tvivl om, at NFH-pigerne kommer på en hård opgave i aften, hvis vi skal have to points mere på kontoen.

Det kræver blandt andet en helt fantastisk opbakning fra Danmarks Bedste Publikum. Det plejer ikke at være noget problem, men fordi vi ikke har plads til så mange i dag, skal vi gøre det endnu bedre i hallen end vi plejer, så opbakningen til de gulblusede bliver lige så massiv som altid.

KOM SÅ, DANMARKS BEDSTE PUBLIKUM!
GIV DEN ALT, HVAD DEN KAN TRÆKKE HELE VEJEN.
NF…H! NF…H! NF…H!

Nykøbing Falster Håndboldklub Nørre Boulevard 4A-B, 4800 Nykøbing Falster
Cookie- og privatlivspolitik

KlubModul Bambusa Kvindeligaen