Endefuld i Esbjerg

NFH løb ind i en ordentlig snitter i kampen om andenpladsen i HTH Ligaen lørdag eftermiddag i Esbjerg.

For øjnene af knapt 2.300 tilskuere i Blue Water Dokken – heraf cirka 50 NFH-tilhængere – vandt Team Esbjerg med hele 42-27 efter 20-11 ved pausen og overtog dermed andenpladsen fra NFH. 

NFH fik en svær start på opgøret, og hjemmeholdet kom foran 3-0, før de gulblusede kom på tavlen. Hjemmeholdet førte også 6-4, men så fik NFH en god periode og bragte sig foran 6-7. Derefter var det slut med gæstfriheden fra vestjydernes side. 

NFH-forsvaret havde svært ved at stå imod det tunge pres fra esbjergenserne, og målvogterne fik heller ikke fat i meget. I den anden ende blev der længere imellem scoringerne, og så blev 6-7 forvandlet til 20-11 ved pausen. 

Anden halvleg blev ikke meget bedre. NFH gik fra starten over til at spille syv mod seks i angrebet, og det gav langsomt gevinst i form af flere scoringer. Desværre lykkedes det ikke at holde Esbjerg fra at score ret længe ad gangen, og så endte det hele altså med et nederlag på 15 mål. 

Nederlaget betyder, at NFH nu ligger nummer tre i HTH Ligaen. 

Pigerne får mulighed for at rejse sig igen allerede på onsdag, når det suværene tophold Odense kommer på besøg i POWER Arena klokken 20.30. 

Fynboerne led sæsonens første pointtab i ligaen i dag, da de spillede uafgjort mod TTH Holstebro.

 

Nykøbing Falster Håndboldklub Nørre Boulevard 4A-B, 4800 Nykøbing Falster
Cookie- og privatlivspolitik

KlubModul Bambusa Kvindeligaen