Endefuld af Esbjerg

NFH fik langt fra den start på 2020 på hjemmebane i LÅNLET Arena, som både spillere, trænere og alle andre med gul-blå hjerter havde håbet.

De forsvarende danske mestre fra Team Esbjerg kom, så – og uddelte en endefuld på hele 12 mål, 19-31, efter en pauseføring på 10-15.

NFH begyndte ellers kampen rigtigt fornuftigt, og i det første kvarter var der intet, der tydede på, at holdet ville falde så dybt.
Der blev taget godt fat og var god bevægelse i forsvaret, og efter syv minutter havde Team Esbjerg blot scoret en enkelt gang, og NFH førte med 3-1.

Langsomt kom gæsterne dog i gang, men NFH fulgte godt med, og efter 16 minutter var der kun et enkelt måls forskel på holdene ved stillingen 6-7 til vestjyderne.

Men så svigtede effektiviteten i NFH’ernes angrebsspil. For mange fejl og brændte chancer gav Team Esbjerg mulighed for at slå kontra, og det er de dygtige til.

NFH scorede ikke i otte minutter, og i mellemtiden scorede esbjergenserne fem gange til stillingen 6-12.

Derfra var det op ad bakke for NFH, og bakken blev kun stejlere, som kampen skred frem.
Bagud 10-15 ved pausen var der stadig en vis grad af håb, men NFH fik en skrækkelig start på anden halvleg. 10-15 blev til 11-18, og efter 51 minutter havde NFH fortsat kun scoret tre gange efter pausen.

Da var kampen for længst afgjort, og Team Esbjerg førte med 13-28. Til sidst slækkede vestjyderne grebet lidt, og det gav blandt andet Amalie Wulff plads til at score tre gange.

Men det ændrede ikke ved kampens udfald i et opgør, hvor de gulblusede i store perioder af anden halvleg havde svært ved at trænge igennem det fysisk stærke forsvar, og når det lykkedes, blev mulighederne flere gange misbrugt.

NFH får mulighed for at rejse sig næste lørdag, hvor turen går til Viborg.
Topscorere mod Team Esbjerg blev Lærke Nolsøe og Johanna Westberg med hver fire mål.

Nykøbing Falster Håndboldklub Nørre Boulevard 4A-B, 4800 Nykøbing Falster
Cookie- og privatlivspolitik

KlubModul Bambusa Kvindeligaen