En vigtig kamp i jagten på top 8!

Selvom sæsonen endnu er ung, så er det lidt en nøglekamp, der venter, når NFH-pigerne i aften løber på banen i LÅNLET Arena til opgøret i HTH Ligaen mod Silkeborg-Voel.

Gæsterne, med vores tidligere NFH’er Rikke Iversen i truppen, har ligesom NFH ambitioner om at spille med i slutspillet til foråret, og indtil videre er de grønblusede godt på vej med en sjetteplads og otte points, blot to points fra Herning-Ikast på andenpladsen (stillingen tirsdag aften, red.).
Men midtjyderne har dog hentet en del af deres points mod på papiret svagere modstandere end de hold, NFH har mødt.

Silkeborg-Voel er et hold, som ofte gerne vil spille med masser af tempo, og det håber NFHs cheftræner Jakob Larsen også, at de vil i aften. Det vil nemlig passe NFH bedst, vurderer han.
– Vi vil jo også gerne spille hurtigt, og i øjeblikket tror jeg, det bekommer os bedst at spille med masser af hurtige opløb i offensiven fremfor en masse af det etablerede angrebsspil, siger Jakob Larsen.

NFH er mens disse linjer skrives tre points fra en plads i top otte, som giver adgang til slutspillet. Dermed er meldingen også klar fra cheftræneren:
– Det kræver en sejr, hvis vi skal tilbage i top otte-kampen, men der er stort pres på begge hold, mener Jakob Larsen.

Selvom nogle af spillerne så småt er på vej tilbage, så er NFH fortsat hårdt ramt af skader med videre, hvilket ikke mindst skaber udfordringer i offensiven.

For en uge siden blev det et 26-19 nederlag mod Herning-Ikast, men ser man isoleret på anden halvleg, tabte NFH faktisk kun med et enkelt mål, og der var en række gode takter at tage med til dagens kamp.
– Den defensiv og den kontrafase, vi leverede i anden halvleg derovre – det er sådan, vi gerne vil spille. Og vi kæmper videre, understreger Jakob Larsen.

KÆRE DANMARKS BEDSTE PUBLIKUM! PIGERNE HAR BRUG FOR JERES STØTTE FRA TRIBUNERNE I AFTEN. VIS DEM OG LAD DEM HØRE, AT I SELVFØLGELIG STADIG ER MED DEM HELE VEJEN. KLAP, RÅB, SYNG OG HEP. KORT SAGT: LAV NOGET LARM OG KOM OP AT STÅ FOR NFH!

Nykøbing Falster Håndboldklub Nørre Boulevard 4A-B, 4800 Nykøbing Falster
Cookie- og privatlivspolitik

KlubModul Bambusa Kvindeligaen