En stor, men velkendt mundfuld

Der venter NFH-pigerne lidt af en opgave, når Odense Håndbold i aften kommer på besøg i LÅNLET Arena.

Fynboerne er forsvarende mestre, forsvarende pokalvindere og er ubesejrede i sæsonens første otte kampe i Bambusa Kvindeligaen.

Men samtidig er Odense det hold i ligaen, som NFH-træner Jakob Larsen er bedst forberedt på. 

I kraft af, at hustruen Kamilla som bekendt er med på Odense-holdet, og at parret bor i den fynske hovedstad, har Jakob Larsen set mere til Odense end nogen af de øvrige ligahold – bortset fra NFH naturligvis.

– Men bare fordi, man er godt forberedt på modstanderen, er det ikke sikkert, at man vinder. Odense har en stærk fire-blok i forsvaret og en fremragende forsvarsspiller i Ayaka på højre fløj, og hvis modstanderne alligevel kommer igennem, så står Althea inde i målet og redder meget for dem, lyder det fra Jakob Larsen.

Det handler derfor for NFH’erne om have modet, troen og fighterviljen til at udfordre det fynske forsvar.

– Vi ved, at de er svære at score imod, men hvis vi tør løbe med dem og gå på chancerne, når de opstår, så har vi muligheder. 

– Og så skal vi gå all in i duellerne, i vores overgangsspil og på screeningerne. Det er vigtigt, at vi er skarpe på at få spredt deres midterblok – og derfor er det også vigtigt, at vores fløje er skarpe i afslutningerne, så vi tvinger dem til at dække mere bredt og dermed åbne deres forsvar, forklarer Jakob Larsen.

– Det er også ved at være på tide, at vi slår et af top 4-holdene, mener NFH-træneren.

Han hæfter sig ved, at Odense ikke sparede på hverken kræfter eller profiler, da de søndag slog Krim Ljubljana med 26-24 i Champions League, mens NFH’erne har haft kampfri siden sidste onsdags nederlag i Viborg.

Dagens kamp byder i øvrigt på et gensyn med en række tidligere NFH’ere, idet Dione Housheer, Ayaka Ikehara, Althea Reinhardt og Rikke Iversen som bekendt alle har en fortid i NFH-trøjen.

DANMARKS BEDSTE PUBLIKUM! DET ER TID TIL EN SEJR OVER ET TOP 4-HOLD. SKAL VI SAMMEN SØRGE FOR, AT DET BLIVER I AFTEN? KOM SÅ! STØT PIGERNE 110 PROCENT. VI SKAL OP AT STÅ FOR NFH!!

Nykøbing Falster Håndboldklub Nørre Boulevard 4A-B, 4800 Nykøbing Falster
Cookie- og privatlivspolitik

KlubModul Bambusa Kvindeligaen