En søndagstur til Vestjylland efter to points

Det er en af sæsonens længere ture, der venter NFH-pigerne, når de i dag tager til Ringkøbing i jagten på yderligere to points til samlingen i Bambusa Kvindeligaen.

Hjemmeholdet Ringkøbing Håndbold, der har de to tidligere NFH’ere Sascha Juul og Leonora Demaj i truppen, ligger næstsidst i ligaen, og NFH, som er placeret på femtepladsen, må derfor påtage sig favoritværdigheden forud for eftermiddagens opgør.

Da de to hold mødtes i LÅNLET Arena i Nykøbing i efteråret, vandt NFH komfortabelt med 10 mål, men denne gang skal kampen spilles i Ringkøbing, og her har NFH flere gange tidligere haft det svært.

Det er da også hjemme i egen hule, at vestjyderne har hentet to af holdets foreløbig tre sejre i denne sæson, og de slog blandt andet København med 28-27 i efteråret.

Når alt kommer til alt, så bør NFH dog have en trup, der er stærk nok til at tage sejren, og holdet fik tanket godt med selvtillid efter den overbevisende præstation mod Skanderborg i sidste uge.

Kampen er på grund af coronarestriktionerne ikke åben for publikum, men den kan ses direkte på Ringkøbings facebookside med start klokken 15.

DANMARKS BEDSTE PUBLIKUM! ER I KLAR TIL AT STØTTE PIGERNE HJEMME FORAN SKÆRMENE? KOM SÅ! OP AT STÅ FOR NFH!

Nykøbing Falster Håndboldklub Nørre Boulevard 4A-B, 4800 Nykøbing Falster
Cookie- og privatlivspolitik

KlubModul Bambusa Kvindeligaen