En lumsk kamp

På papiret ligner det en overkommelig opgave, når NFH i aften skal forsøge at tage to points med hjem fra udekampen i HTH Ligaen mod rækkens nummer 10, Randers HK.

Og hvis man ser på vores to første møder med kronjyderne i denne sæson, bør det blive ganske let. NFH vandt som bekendt det omvendte opgør hjemme i POWER Arena med 32-19 og semifinalen Santander Cuppens i Final 4 med hele 37-18.

MEN! Selvom Randers HK og cheftræner Niels Agesen ikke har haft nogen let sæson, så har holdet faktisk klaret sig ganske godt på hjemmebane i Arena Randers, så det kan godt blive en lumsk kamp.

Fem af sæsonens syv sejre har de blåklædte hentet i egen hal, og de sidste tre hjemmekampe er alle endt med sejre til Randers over henholdsvis Viborg, Skanderborg og Silkeborg.

NFH skal forsøge at komme tilbage på sejrssporet efter to nederlag til topholdene Team Esbjerg og Odense, og med en sejr i aften vil vi tilbageerobre den fjerdeplads, som til sin tid betyder, at man tager et point med over i slutspillet.

NFH kan som nævnt finde masser af selvtillid ved at kigge på resultaterne af vores seneste to kampe mod Randers, men der er ingen tvivl om, at det kræver en maksimal indsats fra pigerne, hvis vi skal besejre Niels Agesens tropper for tredje gang i sæsonen.

Der er kampstart i Randers klokken 18.30.

 

Nykøbing Falster Håndboldklub Nørre Boulevard 4A-B, 4800 Nykøbing Falster
Cookie- og privatlivspolitik

KlubModul Bambusa Kvindeligaen