En kamp om mere end 2 points

Der er ikke kun to points på spil, når NFH og Herning-Ikast Håndbold tørner sammen i Bambusa Kvindeligaen i aften, mandag, i LÅNLET Arena.

Begge hold kan nemlig sikre en vigtig placering i grundspillet, selvom der efter kampen i aften fortsat resterer to spillerunder.

Gæsterne fra Herning-Ikast kan med en sejr definitivt sikre sig fjerdepladsen, som giver et point med over i slutspillet.

NFH kan på sin side sikre sig at slutte som minimum nummer seks, der også er den aktuelle placering, hvis blot holdet får et point i aften.

Med en sejr vil NFH endda lægge sig op på siden af København Håndbold, der aktuelt indtager femtepladsen.
NFH kan dog ikke overhale København i aften, da de er bedst i de indbyrdes opgør mod os.

Selvom cheftræner Jakob Larsen endnu ikke vil spekulere i, hvilken af de to slutspilspuljer, han foretrækker at havne i, så står en ting fast:

– Vi er selvfølgelig glade for vores placering, men mere vil jo have mere, og det er også vigtigt at komme ind i slutspillet med nogle gode kampe i frisk erindring. Og jeg synes, vi har set gode ud på det sidste, så det er bare om at fastholde momentum, mener Jakob Larsen.

NFH har også et lille mentalt overskud mod Herning-Ikast forud for aftenens kamp. De gulblusede vandt nemlig de to holds første møde i efteråret i Ikast med 27-30, men det resultat kan også være en motivationsfaktor i sig selv for midtjyderne, påpeger Jakob Larsen.

– Jeg tror, at de har en revanchelyst i sig, og de har spillet godt på det sidste, og så kan de altså sikre sig at få et point med over i slutspillet, forklarer han.

NFH og Herning-Ikast spiller ofte tætte kampe mod hinanden, og sådan kan det også blive i aften, hvor NFH-forsvaret især skal holde øje med Helene Fauske, Stine Skogrand, Ingvild Bakkerud og Simone Petersen.

Jakob Larsen har dog bidt mærke i, at gæsterne har det med at blive trætte hen imod slutningen af en halvleg, og derfor går en del af NFHs plan ud på at udtrætte modstanderne ved at løbe hurtigt i angrebet og tackle igennem i forsvaret.

Lad os håbe, at NFH’erne er friske og skarpe i aften, når der fløjtes op klokken 20 i LÅNLET Arena.
Kampen kan følges direkte på TV2 Sport og i Radio Sydhavsøerne, så find den gule trøje frem og hep løs derhjemme!

OP AT STÅ – I SOFAEN – FOR NFH!

Nykøbing Falster Håndboldklub Nørre Boulevard 4A-B, 4800 Nykøbing Falster
Cookie- og privatlivspolitik

KlubModul Bambusa Kvindeligaen