Dobbelt Westberg i NFH næste sæson

NFH har sammen med Europhoner sikret sig Johanna Westberg mens tvillingesøsteren Emelie Westberg forlænger sin nuværende aftale.

Næste sæson vil der være 2x Westberg i NFH. NFH har nemlig, i samarbejde med den nye platin partner Europhoner, tilknyttet Johanna Westberg som kommer til fra Randers HK, mens Emelie Westberg har forlænget sin nuværende aftale. Johanna Westberg glæder sig også til at kunne spille sammen med sin tvillingesøster i næste sæson.

”Jeg har valgt NFH, fordi jeg tror at mine muligheder for udvikling er store der, sammen med Niels og flere dygtige spillere på holdet. NFH har høje ambitioner, de er meget profesionelle og vil komme rigtig langt som hold. Jeg synes, at det lyder som et meget spændende projekt som jeg gerne vil være en del af. Jeg har hørt mange gode ting fra min søster, så jeg glæder mig rigtig meget til næste sæson, hvor jeg får lov til at spille sammen med hende.  Men jeg ser også frem til de nye udfordringer og at udvikle mig, både fysisk og på banen. Så kommer jeg forhåbentligt også tættere på en plads på den svenske landsholdet. Det er virkelig en fed kulisse når man kommer som udebanehold til NFH, så jeg glæder mig meget til at være en del af den håndboldkultur med supporterne som er på Falster”, udtaler 25-årig Johanna Westberg.

Cheftræner Niels Agesen forventer sig meget af Johanna Westberg og hende mange kvaliteter.

“Johanna forventer jeg mig meget af. Hun er meget bevægelig ift. hendes højde, og bliver en vigtig faktor i vores forsvar. Men jeg ser ligeså meget frem til at få hendes skudstyrke i vort angrebsspil. Jeg er overbevist om at hvis vi lykkes med at sætte alle Johannas mange kvaliteter ind i vores spil, så vil hun kunne flytte sig selv og holdet til et endnu højere niveau”, udtaler Niels Agesen.

Johanna Westberg, der har lavet en to-årig aftale med NFH, har indtil videre opnået 25 landskamp for Sverige.

NFHs nye Platin partner, Europhoner har haft stor betydning for at Johanna Westberg i næste sæson spiller i NFH. I Europhoner glæder man sig over at kunne støtte projekter som NFHs.

“Vi hos Europhoner er stolte af at kunne være med til at få en ny fantastisk spiller til NFH, og vi ser frem til at støtte, og bakke op omkring håndbolden på Lolland Falster, da vi synes det er vigtigt at holde sammen her på de dejlige sydhavsøer, og vise at vi sammen kan udrette noget stort”, udtaler Mette Christensen fra Europhoner.

WESTBERG-KLUBBEN:

Udover Europhoner’s opbakning er der også øget bidrag til at bringe søstrene Westberg sammen fra ”WestbergKlubben”, som består af BorderShop – Tingsted Multiservice v/Palle Stryhn – Hotel Saxkjøbing og Lauridsen Maskinhandel.

Nykøbing Falster Håndboldklub Nørre Boulevard 4A-B, 4800 Nykøbing Falster
Cookie- og privatlivspolitik

KlubModul Bambusa Kvindeligaen