Der skal tackles igennem i Viborg!

NFH-pigerne går lørdag eftermiddag på banen til en vigtig kamp mod et af HTH Ligaens tophold, når Viborg HK venter i Vibocold Arena i Viborg.

Hjemmeholdet ligger aktuelt på femtepladsen i ligaen og har brug for en sejr for at holde trit med de øvrige hold i det tætte topfelt.

Sådan håber vi naturligvis ikke, at det går. NFH har nemlig også brug for points i jagten på en slutspilsplads, og selvom det på forhånd kan se ud til at blive en vanskelig opgave for de gulblusede, så har vi faktisk før vundet med hele 10 mål i Viborg.

Og da viborgenserne i efteråret vandt vores første indbyrdes møde i dette års liga, var det først i de sidste minutter, at et skadesplaget og hårdt kæmpende NFH-hold måtte strække våben.

I dag skulle det gerne være vores piger, der tager sejren og de to points med hjem i bussen, men det kræver, at vi får lukket ned for Viborgs mange dygtige skytter.

– De har mange klassespillere. Kristina Jørgensen Line Haugsted, Carin Strömberg og Moa Högdahl supplerer hinanden godt, og det er et meget velskydende hold lige for tiden.

– Derfor skal vi sørge for at tackle dem effektivt, for de er for store og for godt skydende til, at vi bare kan stå fladt med almindelige parader i 6:0-forsvar og vente på dem.

– Vi skal sørge for at dosere højden i vores forsvar, så vi får tacklet deres skytter godt, og så må vi satse på, at vores fysik inde på stregen er god nok til at stoppe deres stregspillere, siger NFHs cheftræner Jakob Larsen.

Offensivt handler det ifølge Jakob Larsen primært om at udnytte chancerne bedre, end det var tilfældet senest mod Team Esbjerg, hvor NFH som bekendt blot scorede 19 gange, men faktisk spillede sig frem til en del flere udmærkede scoringsmuligheder.

Der er kampstart i Viborg klokken 14.00.

OP AT STÅ FOR NFH!

Nykøbing Falster Håndboldklub Nørre Boulevard 4A-B, 4800 Nykøbing Falster
Cookie- og privatlivspolitik

KlubModul Bambusa Kvindeligaen