”Den gamle ræv” tager et år mere i målet.

NFH har overtalt Målvogter, Mette Sahlholdt til at tage et år mere i NFH Målet.

Så er der en målvogter på plads i NFH Version 2.0+ – Mette Sahlholdt er også at finde i målet for Nykøbing Falster Håndboldklub i Primotours Ligaen for sæson 2016/2017.

”Jeg har været helt sikker i min sag, om at stoppe efter denne sæson – men Niels har været meget ihærdig for at overtale mig til en sæson mere. Det er tæt på at være lidt pinligt, at jeg har meldt ud at ville stoppe et par gange, for så alligevel at fortsætte – men mange ting er nu gået op i en højere enhed. Det vigtigste for mig er at børnene ikke skal lide under, at jeg skal spille en sæson mere – men med flere træningstider midt på dagen bliver det derfor ikke et problem. Jeg føler stadig at jeg har mere i mig, men overvejelserne har da også været om jeg skal stoppe mens legen er god”, siger Mette Sahlholdt, og tilføjer grinende “Jeg siger aldrig mere det er sidste sæson”.

Mette Sahlholdt spiller derfor næste sæson, som hendes 20. i den bedste liga,- kun afbrudt af 2 graviditeter.

Cheftræner for NFH – Niels Agesen fortæller om Mette Sahlholdts kontrakt, ”Jeg blev tidligt i denne sæson bevidst om at en forlængelse med Mette ville være at foretrække. Først var hun ikke afvisende men ville se tiden an. Og med sit spil op mod VM og deltagelsen heri, var jeg sikker på at Mette ikke ville stoppe”

”Så meldte hun ud at det var definitivt at hun stoppede efter sæsonen. Det respekterede jeg, selvom  hun siden da har været min 1. prioritet på næste års hold. Derfor er jeg meget tilfreds med at vi efter en del prikken og henkastede bemærkninger – efterfulgt at god dialog, nu har fået en signatur fra Mette. Det ville jo være dumt at stoppe på toppen, og Mette er måske bedre end nogensinde. Alder er jo blot et tal. Mette er i besiddelse af stor rutine, og måske knap så hidsig som tidligere, men det betyder ikke at hun ikke stiller krav eller er sulten. Det er bestemt en win-win situation”, afslutter Niels Agesen

Nordea fortsætter også som Personlig Sponsor for Mette Sahlholdt, og er dermed med til at gøre kontrakten med hende mulig.

Karin Bengtsson fra Nordea i Nykøbing Falster fortæller, ”Vi er rigtig glade for at Mette forlænger sin kontrakt i NFH og igen skal stå i sæsonen 2016/2017. Det har været en stor fornøjelse og super oplevelse at følge NFH´s udvikling igennem de senere år, både på og udenfor banen. Vi glæder os til at følge Jer i bestræbelserne på at nå målet for version 2.0+”

Nykøbing Falster Håndboldklub Nørre Boulevard 4A-B, 4800 Nykøbing Falster
Cookie- og privatlivspolitik

KlubModul Bambusa Kvindeligaen