Dansk landsholdsmålvogter til NFH

Målvogter på plads for kommende sæson

Cecilie Greve skifter fra Randers HK til Nykøbing Falster på en 3 årig kontrakt. Målvogteren der har spillet 39 A-landskampe for Danmark, kommer til NFH som forsvarende pokalvinder og pokalfighter med Randers HK.

Formand Henrik Hansen i NFH fortæller:

”Ved ansættelsen af Jakob Larsen og dermed et stilskifte rent forsvarsmæssigt, er vi sikre på, at vi har fundet den rigtige målvogter, til at stå bag NFH forsvaret i de kommende tre sæsoner. Vi tror på at Cecilie Greve passer godt ind i Jakob Larsens forsvars filosofi, og så er vi altid stolte i NFH, når en landsholdsspiller vælger NFH” Slutter Formanden

Cecilie Greve udtaler:

”Jeg ser utrolig meget frem til at blive en del af NFH efter sommerferien. Det er en klub i fremgang, som jo består af en blanding af rutinerede spillere og unge talenter. Jeg tror på at vi får en stærk sammensat trup og på sigt kan blive en fast del af toppen i dansk håndbold og spille med om medaljer”

Cecilie Greve har tidligere haft Jakob Larsen som træner, da han i en kort periode var træner i HC Odense, hvor Cecilie var målvogter.

Ved pressemøde hos Kaffehuset – Midtpunktet i Nykøbing F, blev Cecilie Greve her til eftermiddag præsenteret i trøje #32.

Greve

 

Nykøbing Falster Håndboldklub Nørre Boulevard 4A-B, 4800 Nykøbing Falster
Cookie- og privatlivspolitik

KlubModul Bambusa Kvindeligaen