Danske mestre lukker sæsonen med sejr

NFHs nykårede danske mestre var onsdag aften en tur i Odense for at møde det netop nedrykkede 1. divisionshold DHG Odense i pokalturneringen Santander Cup.

Bakket op af 50-60 NFH-tilhængere gik guldpigerne på banen til deres absolut sidste håndboldopgave som hold, og den blev løst fuldstændig problemfrit. 26-37 vandt Danmarksmestrene efter 13-18 ved pausen.
Uden for alvor at spille sig ud, lagde NFH straks fra start afstand til værterne, og via 0-2, 1-4 og 2-7 blev der allerede i de første minutter etableret et solidt forspring. Det blev senere udbygget til 5-15, inden hjemmeholdet kom bedre med i de sidste minutter af første halvleg.

Der blev givet en del spilletid til nogle af de spillere, der ikke har spillet så meget i sæsonen, og ikke færre end 10 markspillere nåede at komme på måltavlen for de gulblusede.
Den hyggelige og afslappede stemning blev desværre med ét afbrudt af triste miner, da NFHs Nadia Kongsted i starten af anden halvleg kom til skade med sit ene knæ og grædende måtte bæres fra banen.

Nadia blev kørt på skadestuen, hvor hun blev røntgenfotograferet, og umiddelbart viste billederne ikke tegn på alvorlige skader, men først når hævelsen har fortaget sig, vil det være muligt at sige mere om, hvor galt det er fat. Nadia er en af de spillere, der forlader NFH efter sæsonen, og hun nåede akkurat tilbage fra sygehuset, så hun kunne tage afsked med holdkammerater og tilhængere på parkeringspladsen foran hallen efter kampen.

Vi krydser fingre for Nadia og ønsker hende alt det bedste.
Efter uheldet kørte resten af holdet sejren sikkert hjem, og via 14-22 og 18-28 sluttede det hele altså 26-37. NFH er dermed klar til turneringens næste runde, som spilles efter sommerferien.

Topscorere blev Johanna Westberg og Lærke Nolsøe Pedersen med hver fem mål.

Vi vil gerne benytte lejligheden til at sige tusind tak til alle, der på forskellig vis har støttet og bakket op om holdet i denne sæson, der altså endte med DM-guldmedaljer. God sommer!

Nykøbing Falster Håndboldklub Nørre Boulevard 4A-B, 4800 Nykøbing Falster
Cookie- og privatlivspolitik

KlubModul Bambusa Kvindeligaen