Bliver Randers blæst omkuld?

Meteorologerne har varslet stormvejr over store dele af landet i dag. 

Om NFH-pigerne også kan blæse Randers HK omkuld og tage to tiltrængte points med hjem til Falster, bliver vi klogere på sidst på eftermiddagen.

Det er kronjyderne, der har fordel af hjemmebane, når opgøret i Bambusa Kvindeligaen fløjtes i gang klokken 15, men indtil videre har Arena Randers ikke været det sted, hvor Randers HK har hentet flest points i denne sæson.

Blot fire points via to sejre over Ajax og Horsens er det blevet til i holdets foreløbig otte hjemmekampe i denne sæson, og Randers har faktisk hentet flere points på udebane.

Hjemmeholdet er uden Mai Kragballe og Kristin Thorleifsdottir, som var to af holdets store profiler, og det bør umiddelbart være en klar fordel for NFH, som trænger til en sejr ovenpå nederlagene til Ringkøbing og Herning-Ikast i de to seneste kampe.

NFH vandt de to holds første møde i sæsonen med 26-22 hjemme i LÅNLET Arena, og med en aktuel placering fire pladser højere i tabellen bør de gul-blå også have gode chancer for en sejr i eftermiddag.

Men NFH har det historisk ofte svært i Randers, så der er ingen tvivl om, at det vil kræve maksimal indsats hele vejen rundt, hvis vi skal vinde.

KOM SÅ ALLE SAMMEN. SEND PIGERNE MASSER AF STØTTE! VI SKAL OP AT STÅ FOR NFH!

Nykøbing Falster Håndboldklub Nørre Boulevard 4A-B, 4800 Nykøbing Falster
Cookie- og privatlivspolitik

KlubModul Bambusa Kvindeligaen