Bittert nederlag til Silkeborg-Voel

Det var to halvlege som dag og nat, da NFH mandag aften tog imod Silkeborg-Voel i HTH Ligaen hjemme i LÅNLET Arena.

For øjnene af hele 1.275 tilskuere, som leverede en fantastisk stemning, spillede NFH noget af sæsonens hidtil bedste i første halvleg, hvor der var godt tempo og flow i angrebsspillet, hvilket gav masser af mål, og i den anden ende kom forsvaret og målvogter Cecilie Greve også glimrende i vejen for mange af midtjydernes forsøg på at trænge igennem og score.

Det gav en pauseføring på 16-11, og det var især i det sidste kvarter af halvlegen, at NFH’erne strålede. Midtvejs var stillingen nemlig uafgjort 8-8, men hen imod slutningen af halvlegen lykkedes det at holde Silkeborg-Voel fra fadet i ni minutter, og det udnyttede NFH til at score fem gange i træk og øge forspringet fra 10-9 til 15-9. Det var derfor et meget veltilfreds publikum, der klappede spillerne til pause.

Men så gik der et eller andet galt. Der skulle nemlig gå mere end syv minutter af anden halvleg, før NFH scorede igen, og da havde gæsterne hentet de gulblusedes pauseføring og udlignet til 16-16. Og det glimrende angrebsspil, som NFH’erne havde disket op med før pausen, blev pludselig noget mere hakkende og knapt så direkte efter, at Silkeborg-Voel havde fået tætnet mange af de huller, der var i deres forsvar før pausen.
Pigerne blev dog ved at kæmpe godt, og anden halvleg blev både tæt og intens helt frem til afslutningen, for ingen af holdene ville give sig, og der blev kæmpet indædt om hver en bold. NFH var flere gange i anden halvleg foran med to mål, men til allersidst var det som om, at holdet havde færre kræfter end gæsterne, og det hjalp heller ikke, at Anna Lagerquist blev ramt af krampe efter at have sikret sig bolden i et flot returløb og måtte en tur ud på bænken.

NFH scorede slet ikke i de sidste knapt seks minutter, og så endte en føring på 25-23 med at blive til bittert nederlag på 25-26 – sejrsmålet i øvrigt sat ind af den tidligere NFH’er Rikke Iversen 18 sekunder før tid.

Med nederlaget ligger NFH fortsat nummer ni i HTH Ligaen, fire points fra en plads i top otte. Topscorere mod Silkeborg-Voel blev Lærke Nolsøe og Dione Housheer med hver syv mål.

NFHs næste kamp er allerede på fredag ude mod Skanderborg.

Nykøbing Falster Håndboldklub Nørre Boulevard 4A-B, 4800 Nykøbing Falster
Cookie- og privatlivspolitik

KlubModul Bambusa Kvindeligaen