Basisbank øger og forlænger

NFH’s Hovedsponsor – Basisbank øger og forlænger samarbejdet med NFH

Basisbank og LÅNLET har været en del af familien siden vi blev danske mestre i 2017/2018- og samarbejdet er nu forøget og forlænget med yderligere en sæson

Kommerciel direktør hos Basisbank – Morten Johansen fortæller om forlængelse og udvidelsen af NFH Samarbejdet som hovedsponsor:

”Jeg er utrolig glad for på vegne af Basisbank at stå her i dag, og have forlænget vores Hovedsponsorat i NFH. Det var ikke en svær beslutning, for i de 3 år vi har været med har vi fået fuld valuta for vores Partnerskab”.

”At være en del af holdet i NFH betyder meget, den åbenhed og imødekommende hed som vi hele tiden oplever, har været helt fantastisk. NFH har været med til at åbne mange spændende døre for os, som har givet os en masse forretning, som vi ellers ikke lige havde fået. For Basisbank er dette Hovedsponsorat ikke bare et sponsorat, men et tæt Partnerskab som skal være til glæde og gavn for begge parter. Et Partnerskab med NFH giver ikke kun forretning, det giver også oplevelser, og det har indtil nu været nogle fantastiske oplevelser som pigerne har været med til at give os og vores samarbejdspartner”, fortsætter Basisbanks Kommercielle direktør – Morten Johansen

”Det er en meget vigtig brik i vores fremtidige planer der nu er på plads hos NFH. NFH er ALTID I BEVÆGELSE, og med indskudskapitaludvidelsen forud for denne forlængelse, ser vi positivt på både fundamentet i NFH og i driften igennem værdifulde NFH Partnerskaber. I NFH værdsætter vi loyale partnere, og med både Scandlines og Basisbank ombord i fremtiden, glæder det os at de store sten i Partner Fundamentet nu er på plads. Vi glæder os til at ”lege” med Basisbank i endnu en sæson”, udtaler NFH’s Kommercielle Direktør – Kristian Jakobsen

Basisbank fortsætter desuden som personlig sponsor for Kristina Mulle Kristiansen.

LÅNLET ARENA

Endnu et år hedder NFH’s hjemmebane – LÅNLET Arena.

”At komme her i LÅNLET Arena er en oplevelse helt for sig selv, at opleve den stemning og intensitet der er til kampene, er helt fantastisk, og når først DANMARKS BEDSTE PUBLIKUM slår sig løs, så er man fuldstændig solgt. Danmarks Bedste Publikum i LÅNLET ARENA har også en stor andel i at Basisbank og LÅNLET stadig er med på holdet. Og derfor har vi også i LÅNLET som er en del af Basisbank valgt at forlænge vores sponsorat af ARENAEN i Nykøbing F.”, udtaler Kommerciel direktør Morten Johansen fra Basisbank.

NFH TV og Konkurrencer i LÅNLET Arena bliver opgraderet 

NFH’s Kommercielle Direktør – Kristian Jakobsen udtaler, ”Oplevelsen af at komme til Håndbold i LÅNLET Arena og den håndboldfest der afvikles bliver endnu bedre med den nye samarbejdsaftale. Vi iværksætter endnu flere aktiviteter til glæde for hele Danmarks Bedste Publikum. Også vores NFH TV får et løft om implementeres henover 2. halvdel af 2019/2020 sæsonen.”

”Vi håber, at vi med denne forlængelse også kan være med til at skabe nye oplevelser for fansene, og at vi kan være med til at aktiverer dem før under og efter kampene, så det bliver en endnu større oplevelse at komme til håndbold.”, slutter Morten Johansen.

Et stort TAK til Basisbank og LÅNLET, for det øgede NFH engagement og forlængelsen.

Nykøbing Falster Håndboldklub Nørre Boulevard 4A-B, 4800 Nykøbing Falster
Cookie- og privatlivspolitik

KlubModul Bambusa Kvindeligaen