Ærgerligt nederlag i Ikast

NFH-pigerne stred forgæves, da holdet onsdag aften mødte Herning-Ikast Håndbold på udebane i sidste runde af grundspillet i HTH Ligaen. 

Midtjyderne vandt 24-22 efter 12-11 ved pausen. Dermed slutter NFH på femtepladsen og går over i slutspillet uden points i en pulje med Odense, København og TTH Holstebro. Første kamp bliver hjemme mod København den 27. marts.

Kampen i Ikast blev omtrent lige så hård og svær som ventet. NFH havde op til kampen trænet en del i at spille Dione Housheer op til skud, og det lykkedes et stykke hen ad vejen godt. Den unge hollænder kom til en del chancer især i første halvleg og scorede flittigt. 

I anden halvleg fik HIH justeret forsvaret lidt, og NFH fik sværere ved at trænge igennem hjemmeholdets defensiv. Herning-Ikast førte det meste af anden halvleg med to-tre mål, selvom NFH’erne kæmpede godt, og endte altså også med at vinde med to mål.

Ved afslutningen af grundspillet i HTH Ligaen, slutter NFH således på en 5-plads og puljerne i Slutspillet kan fordeles.

 

NFH ER I PULJE 1 – OG MODSTANDERNE I SLUTSPILLET BLIVER:

* Odense Håndbold
* København Håndbold
* TTH Holstebro

Nykøbing Falster Håndboldklub Nørre Boulevard 4A-B, 4800 Nykøbing Falster
Cookie- og privatlivspolitik

KlubModul Bambusa Kvindeligaen