50 NFH-tilhængere indtog Norge

NFHs ligapiger fik god opbakning mod Glassverket i EHF Cup

 

 
NFHs ligapiger er aldrig helt på udebane. Næsten uanset hvorhenne i verden, holdet spiller, er der tilhængere, der tager med for at støtte holdet.

Sådan var det også, da holdet søndag 22. januar mødte norske Glassverket i Drammen lidt udenfor Oslo i EHF Cuppens gruppespil.
Her var en hel busfuld supportere og fans – 50 i alt – på plads i hallen i Drammen, hvor de gjorde, hvad de kunne for at støtte spillerne på banen.
De mange tilhængere havde fyldt en af De Grønne Busser, og lørdag klokken 13.45 var der afgang fra Cementen i Nykøbing.

Første stop var Oslo-færgen, som skulle fragte gruppen til Norge. Det blev en meget succesfuld tur, som begyndte med masser af god mad i restauranten. Da alle var godt mætte, fortsatte festen for nogles vedkommende i færgens Columbus Night Club, mens andre hyggede sig i deres kahytter og nogle gjorde begge dele.

Ud på de små timer var mange gået til ro i kahytterne, men et par enkelte holdt ud hele natten.
Næste morgen var der nok en del, som havde glædet sig til at opleve den flotte indsejling gennem Oslo-fjorden. Men ak… En tæt tåge satte en stopper for det. Så var der i stedet ekstra tid til at forsyne sig fra den store morgenmadsbuffet.

Formiddagen blev brugt på egen hånd i Oslo, hvor de fleste forretninger desværre havde lukket, fordi det var søndag.

Ved 14-tiden var der igen samling ved bussen, og så gik turen til Drammen og det, der var turens hovedformål: Kampen mod Glassverket. Her satte NFH-tilhængerne som altid deres præg på lydkulissen i en stor hal med blot omkring 250-300 tilskuere.
Opgøret sluttede uafgjort 25-25, og med det ene point i tasken var det tid til en hurtig gang aftensmad i hallen, som nordmændene havde været så venlige at tilberede.

Klokken 18.30 var der afgang fra Drammen, og efter en ni timer lang bustur gennem det sydlige Norge og videre ned gennem Sverige nåede bussen klokken 03.30 mandag morgen tilbage til Cementen i Nykøbing med en flok trætte og oplevelsesmættede NFH’ere.

Nykøbing Falster Håndboldklub Nørre Boulevard 4A-B, 4800 Nykøbing Falster
Cookie- og privatlivspolitik

KlubModul Bambusa Kvindeligaen