2023 begynder med en nøglekamp 

– Det er en nøglekamp i forhold til kampen om fjerdepladsen i grundspillet.
NFH-cheftræner Jakob Larsen er ikke i tvivl om, hvilket prædikat han skal sætte på aftenens opgør mod København Håndbold i Spar Nord Arena.
De to hold ligger i skrivende stund nummer tre og fem i tabellen, med NFH øverst.
Men med blot to points afstand, kan københavnerne potentielt gå forbi NFH, hvis de vinder i aften.
Omvendt kan NFH med en sejr lægge større afstand til København.
– Som ligaen har udviklet sig i denne sæson, virker det til, at det er os og København, der skal kæmpe om fjerdepladsen, og den indbyrdes vinder af de opgør, bliver nok dem, der får pladsen, spår Jakob Larsen.
Derfor er det selvsagt vigtigt, at alle spillere er klar fra start og oppe i gear ovenpå nytåret, for spillet plejer at gå vanvittigt hurtigt, når de to hold mødes.
København har op til denne sæson blandt andre fået tilgang af den tidligere landsholdsanfører Stine Jørgensen samt den tyske landsholdspiller med de danske rødder, Silje Brøns, ligesom vores egen tidligere Danmarksmester Emma Navne har sluttet sig til Frederiksberg-klubben.
Og sammen med blandt andre Maria Lykkegaard på stregen er det nogle af de profiler, som NFH’erne ifølge Jakob Larsen skal holde et vågent øje med.
I målet har København fået tilgang af Katharina Filter op til denne sæson, og hun har også vist sig at have meget højt niveau på sine bedste dage.
Jakob Larsen håber dog, at opbakningen fra tilskuerne i Spar Nord Arena kan være med til at give NFH’erne en fordel, så der kan sættes to point mere ind på kontoen, når kampen er fløjtet af.
DANMARKS BEDSTE PUBLIKUM! GODT NYTÅR! ER I KLAR TIL AT VISE VORES PIGER, AT DE OGSÅ KAN REGNE MED JERES MASSIVE STØTTE HELE VEJEN I ÅR? SELVFØLGELIG ER I DET. KOM SÅ! VI SKAL OP AT STÅ FOR NFH!

Nykøbing Falster Håndboldklub Nørre Boulevard 4A-B, 4800 Nykøbing Falster
Cookie- og privatlivspolitik

KlubModul Bambusa Kvindeligaen