2 Nye nordiske spillere i NFH Truppen

2 nye profiler er præsenteret som nye NFH’ere for kommende sæson

NFH har præsenteret Pernille Holmsgaards afløser i midterforsvaret og bagkæden. Valget er faldet på venstrebacken Tiril Merg, der er hentet i norske Glassverket IF. Tiril har både EHF og Champions League erfaring
Formand Henrik Hansen i NFH fortæller:

”Vi fik set Tiril da vi mødte Glassverket IF i EHF gruppespillet. Vi tror på hun kan udvikle sig yderligere i NFH, både i angrebet og i vores midterforsvar. Tiril er en arbejdsom spiller der træner hårdt og er vant til at træne meget. Vi tror på hun passer godt ind i NFH”

Tiril Merg fortæller udtaler:

”Jeg valgte NFH fordi det er et av Danmarks beste lag, som det virker som om drives svært profesjonelt og med stor entusiasme. NFH har kommet veldig langt, men har ambisjoner om å nå enda lenger. Det er noe jeg gjerne vil være en del av, og jeg håper å kunne bidra til at nye mål nås. Jeg fikk en liten smakebit av hvordan det er å spille i Scandlines Arena da min tidligere klubb, Glassverket IF, møtte NFH i EHF-cup, og jeg ble fascinert over hjemmepublikummet deres. Så nå gleder jeg meg veldig til å få spille med et så fantastisk publikum i ryggen”, Slutter den smilende nordmand.

Europacup

2015/2016       Glassverket IF – Cupwinners cup (1/8-dels finale)
2016/2017       Glassverket IF – Champions League (Gruppespill)
2016/2017       Glassverket IF – EHF-cup (Gruppespill)

Landslag

2008 – 2012     LK92 (41 kamper)
2011                Spilt EM (LK92)
2012                Spilt VM (LK92)
2012                Rekruttlandslag (2 kamper)

Klubber
– 2010              Helset IL
2010 – 2012     Stabæk
2012 –              Glassverket IF

 

Tiril Merg får VikarSpecialisten som personlig sponsor.

 

Udover Tiril Merg i den gule trøje, blev der ved pressemødet også stiftet bekendtskab med Angelica Wallén i en gul/blå trøje.

 

Svensk Power til den danske liga og NFH
Den svenske landsholdsspiller Angelica Wallén, tiltræder på en 2-årig aftale i NFH Truppen fra kommende sæson.

Formand Henrik Hansen i NFH fortæller:

”Vi har ledt efter en bagspiller mere, og det glæder os at vi fundet en rutineret bagspiller der har spillet i den danske liga tidligere og har stor rutine internationalt. ” fortæller Formanden og tilføjer

Angelica Wallén fortæller:

” Jeg har valgt at spille i NFH, fordi jeg synes det er en klub med høje ambitioner, gode spillere og træner-team – samt en god fan-kultur. Det er en klub som for nogle år siden gik i gang med et projekt at nå toppen af dansk håndbold. Jeg synes at klubben arbejder på en god og klog måde og at NFH allerede den her sæson har nået en DM-finale er vildt imponerende. NFH har på kort tid nået toppen af dansk håndbold, og jeg håber jeg  sammen med resten af holdet kan blive der næste sæson for det er jo sjovest at være med og fighte med og mod de bedste! Jeg har spillet i dansk håndbold i 5 år, men jeg føler jeg får noget nyt ved gå komme til NFH på mange forskellige områder. Jeg glæder mig helt vildt til at komme i gang med den nye sæsongog være en del af det projekt som NFH har startet.

Tidligere klubber

Tibro HK (Swe), Stockholmspolisen (swe), Skövde HF (swe), Team Esbjerg, Randers HK, Toulon St Cyr Var Handball (Frankrig), Skuru IK (swe)

Personlig Sponsor for Angelica Wallén bliver NFH’s nye hovedsponsor LÅNLET, som udover Angelica også bliver personlig sponsor for Kristina Mulle Kristiansen.

CV

78 landskampe
100 scoringer for det svenske landshold
EM 2010 i Danmark/Norge, sølv
OL deltagelse i London 2012 og Rio 2016

Svenske ligaen:
1 guld og 4 sølv med Skövde HF

Danske Ligaen
Pokalfinale med Team Esbjerg 2011
Bronze med Randers HK 2014

Franske Ligaen
Pokalfinale (Cup du France) med Toulon 2016

 

2

Nykøbing Falster Håndboldklub Nørre Boulevard 4A-B, 4800 Nykøbing Falster
Cookie- og privatlivspolitik

KlubModul Bambusa Kvindeligaen